Yipp! Räven är online!

Jag och Olle har varit på gården idqag och vi har gått många hundrundor, samt att jag kört ut hästskit från stallet och veterinären var där och hämtade en av hästtarna samt chefen har varit och röntgat sitt knä och hundvalpen som hon hade beställt har kommit idag. En Tibetanks Spanniel-valp! Den var supersöt! ^__^

Här hemma har jag spelat lite Call of Duty MW 1 och Olle satt upp en Internetkabel i taket och min tekniker ska komma sedan så jag har fast kopling mellan datorn och routern så ska det inte brytas så ofta. ^__^

Jag och Olle har städat mina två rum också, har slängt en massa skräp och embalage och sorterat upp grejer mm. Tänkte ev rita nu när jag har bättre plats på mitt arbetsbord, men är för trött nu i kväll så jag ska snart knoppa. Hade dock tänkt att jag och Olle skulle kolla på Iron Eagle också och på tal om Iron Eagle så testar Mickel planet i Malmerfors rävserie och var nära att köra ner i en vak men flög några meter för att rädda sig och planet. :p 

Teenage Mutant Ninja Turtles! =^.^=

Klockan är väldigt mycket och jag behöver sova nu.

Kram från Smirre