Yipp! Smirre här.

Nu på kvällen så hade de TV-spel på storbild och där man ska röra sig i spelet för att göra olika saker, ex så skulle man kasta snöbollar och slå ner små propellerplan som kom från alla håll och sen dansa.Fick se Vlad utan vargfursiten och stod och pratade en lång stund samt Frenzee hade med en fin kamera och tog bilder, 13 hade lånat vargfursuiten som är den första fursuiten som Alexis och Vlad gjorde. Alexis håller på med en hyenafursuit som ännu inte är färdig men på nästa konvent 2014 hoppas jag kunna få se den! ^___^  


Alexis! Hon är en eldsjäl och klippa i sveafur-gruppen! ^__^


Rolig och söt räv som någon ritat på whiteboarden, jag är iaf oskyldig till detta fast jag brukar rita rävar på allt annars! XD

Furries utanför entrén var väldigt trevliga och häslade på alla som kom! ^__^


Detta var en av de väldigt fina fursuits vi fick se.

En svart getfursuiter hög dock tag i min rävamulet och låtsades vrida nacken av den, men han ville som sagt retas lite på skoj så jag blev inte ledsen för det, lite får man tåla så. Han lät bli den sen så.  :-PRavet är sent på kvällen så jag och Zebra har åkt tillbaks till Södertälje, Werefox och DV kommer hem senare.  

Ätit lite yoggi och tagit min medicin, får inte glömma den fast det är så mycket som händer och många härliga intryck. Trivs verkligen här i Fox City eller ja Stockholm. =^.^=

I morgon är sista konventdagen så då blir det "dead dog party" skumt namn men det är den efterfest som man brukar ha på alla större furrykonvent.  ;-)

Det känns mycket bra att träffa de andra furrisarna irl och se att de är fina, snälla och omtänksamma kamrater och jag kommer aldrig mer lyssna på dumma och hatiska människor som talar illa om furries för jag har träffat furrisarna irl nu!   ;-)

Men nu är jag supertrött och ska dricka ett glas vatten, borsta tänderna och sen se vad kudden och mitt rävgosedjur gör.

*Kram!* och godnatt.