Yipp! Smirre här.

Sista dagen på NFC, fantastiskt givande och bra!
Hela NFC 2015 har kännts mycket bra, alla avspända och trygga i sin furryroll och fokuserade och glada! :)


Fick nu se Hassels mycket fina fursuit och kvällens musikunderhållning var också på vargtema, Loke som sjöng sången Vargflicka, samt Chama som sjöng 2 eller 3 vargrelaterade låtar och där av om vargarnas revenge 2042! :)

Träffade också Keenora och fick en kram av honom, strax innan jag och min rävvän och min assistent Zebra skulle åka tillbaks till Södertälje nu i kväll, så ville Kakan och Linan ha med mig på foto.

När vi var på väg ut så kom Writer och några andra från SveaFur och ville ha mig med på gruppfoto, tyvärr han jag inte då vi raskt fick gå för att inte missa tåget till Södertälje.

Iaf ett mycket bra convent med mycket glädje och värme! :)

Följ gärna Twittertråden och NFC2015 tråden på SveaFur!
B)

Har också varit några timmar inne i Centrala Stockholm och kollat vid slottet, ätit Indisk mat och besökt SiFi bokhandeln och Venzels, där jag köpte två byggmodeller av en Raptor och en Rymdfärja. Ska bygga dem sen.

Tillbaks på NFC skänkte jag överbliven växel till Hittehund.se som är ett välgörenhetsprojekt för att hjälpa bl.a. gathundar i Spanien att få trygga hem i Sverige. NFC sammarbetar med dels Hittehund men även med Södertälje katthem och några andra djurrättsgrupper! B)

Nu dags att knoppa.

*Kram!*