Yipp! Smirre här.

Fått låna en dator här på furrykonventet för att skriva min blogg. Är mycket aktivitet och marknad bl.a. jag har köpt SveaFur Fanzine och det var helt ok. Att bara omslaget är i färg och inte själva serierna är en kostnadsfråga förklarade Frenzee.  :-) 

Köpte också en fin mössa med öron på och tittade på fursuitshuvuden och diskuterade ev fursuitprojekt med Vlad. 

Trivs jättebra här och furrisarna är snälla och bra att ha med att göra så det var helt rätt att åka hit! Är mycket glad och tacksam över att få vara här.

Var ute på stan också en runda och besökte Gamestop så jag har köpt ett spel, Sniper Ghost Warrior 2, det är uppföljaren till den jag har och här är sniperuppdrag i urban terräng.

Nu ska jag forstätta umgås med mina vänner och se vad de gör!

Kram! från Smirre