Yipp!
Smirre här.

Jag och Werefox har precis kommit tillbaks till Södertälje, dock kan jag inte publicera bilderna nu då datorn inte har kortläsare. Bilderna kommer online när jag kommer hem till Skåne igen.

Var flera personer i fursuits och några fursuiters hade levande charader så vi skulle gissa vad de gjorde, var kul.

Bilder från första gruppmötet med fursuiters och sharader! ^__^


Kenora!Träffade Frenzee och Timid Folf också samt Vlad som hade Vargfursuit. Hassel, Rico och Mickel var där också och jag fick en kasse med grejer av Mickel. Var furryserier och tröjor bl.a. Tack så mycket!  ^___^

Såg 13 också fast hon visade bestämt att hon inte är intresserad av att prata med mig, ok, då  är det bäst så. Jag har kommit till NFC för att jag är furrie och vill vara med andra furries och jag tycker väldigt mycket om furrykulturen - det kändes iaf helt ok och roligt att vara med på NFC!

Var disko på kvällen och vi kollade, i morgon är jag och Werefox med på diskot, DJ Tiger står för musiken. Han DJar ibland på Second Life också!

Ja det är som Second Life fast på riktigt!

Klockan är mycket och nu är det definitivt dags att knopa!

Kram och godnatt - så ses vi i morgon igen på NFC!