Räv och skata!

NYHET! >>> Trots långdraget diskuterande så är djurskyddslagen rätt tandlös!


Silverräven har gjort god middag på squashen som jag odlat, delade och urgröpta, så lägger man i köttfärs och sen tomat och ost ovanpå och in i ugnen. Var riktigt gott!

Regnat större delen av dagen men Silverräven och jag var nere vid fördelningsbrunnen och pumpade igen, det får man typ göra var annan dag. Killen som ska gräva här har blivit sjuk så att någon annan får hoppa in. Brevet från Miljökontoret har ännu inte kommit med klartecken för att bygga. Men många har semester nu så det kommer väl här fram över så!


Klart ett bra spel! =^____^=

På tal om militär så har jag gjort klar min militärsida och det är ok att visa sina leksaksvapen på sidan om jag är tydlig med att det just är leksaker. Silverräven och jag diskuterade oss fram till hur jag ska kunna göra militärsidan på ett sätt så folk förstår att det är lek och rollspel jag håller på med och inte terrorism.
 
Här är militärsidan på min hemsida då!

 Har även lagt in en video på mitt fursuitblad på hemsidan om just fursuits!

Har varit aktiv på det nya superfina forumet en del också! =^___^=

 Min kramdjurstråd!

I min kreationstråd som heter Smirres Hangar - så visar jag några furrysaker, berättar om min pilgrimsresa till Japan och visar vad jag köpt i Japan, samt visar mina bästa teckningar från min FA och visar öven min lya!


Hållit på med min virtuella gård i FarmVille i kväll också!

Behöver fler nappflaskor för nu har jag köpt en kalkon och en påfågel samt en angorakanin. Min arabiska häst har blivit fullvuxen! Grisen behöver också fler nappflaskor!


EXTREMT ROLIG BILD! :-D  :-D  :-D

Lodjuret "Boonky" som jobbar som polis - känd från Cartoon Network är polare med en rödpälsig Sergal! YAY! =^____^=


*Kram!* från Smirresan