Saknar du de muterade djuren i Mutant: År Noll? Din väntan är snart över. Djuren är redigt förbannade över att ha stängts ute - snart invaderar de Zonen!

Du är ett djur, och du lever i ett paradis. Ditt hem är en vidsträckt dal, omgiven av berg så höga att topparna täcks av snö året om. I dalen finns vilda hedar, frodiga skogar fulla av villebråd och iskalla bäckar där fiskarna leker. Och du är aldrig ensam - din klan är aldrig långt borta. Den är din trygghet, ditt hem.

Men paradiset är ett fängelse. Höga stängsel som surrar av dödlig energi blockerar alla vägar ut. Alla försök att riva stängslen eller klättra över dem straffas hårt av Betraktarna. Era fångvaktare. Ni har aldrig mött dem, aldrig sett dem. Bara hört deras metalliska röster, sett era klanfränder dödas av deras svävande mardrömsmaskiner. Utsatts för deras groteska experiment.

Trots att ni aldrig smakat friheten brinner har drömmen om att ströva fritt vaknat i er. Ni är inte skapade för att leva så här. Ni vet det. Ni känner det, med varenda fiber i era kroppar. En dag ska ni bli fria.

LÄNK!