God morgon!

Smirre här...

Underbar film om rävinna som tar hand om sina ungar! Ja, våren är en härlig tid när rävar och andra djur får ungar! =^__^=


DJURRÄTT!

Jag är furrie som ni säkert vet, det är mitt ställningstagande att inte se mig själv som människa, utan som räv istället och ibland varg. Jag tycker att specisism är klart fel och likaså är djurörsök, pälsfarmer osv fel och måste stoppas. Nej, jag är inte vegan men sympatiserar med veganer - men rävar och vargar är ju som sagt rovdjur. Dock det som visades i filmen jag såg i går är klart så fel något kan vara. Tycker det var så hemskt med idioten till pälsfarmare som stampade på den stackars räven tills den dog och den andra räven som var flådd men ännu levde. Likså kossan i maskinen som blodet sprutade ur halsen på och som sen föll ut på golvet och massor av blod. När de klippte av hornen på kalvar med en bultsax, tjurfäktningen, grisar som blev slagna med ett järnrör  och sparkade av bonden som hade en mycket otrevlig attityd dessutom och överöste grisarna med förolämpningar. Döda grisar som ramlat ner i gödselrännan under stallet och grisar som åt på varandra. kycklingar som fick näbben avklippt i en maskin...... orkade inte se hela för det var så hemskt och jag har gråtit i natt......

Roten till att djur blir plågade, misshandlade och förnedrade av människor - det är just att människan anser sig vara mer värd än andra djur och det kommer ifrån abramitisk religion som Kristendom, Judendom och Islam..... Jag har sedan länge vänt kyrkan ryggen och sökt mig till mer djurvänliga religioner som Shintoism, Buddism och New Age.

Jag är så arg, ledsen och frustrerad på att det går till så här och det är ju inte konstigt att jag väljer att vara furrie och engagerar mig i djurrätt så mycket som jag gör.

Djurplågeri är verkligen inte okej och jag skulle vilja bli soldat i djurens tjänst. Jag är ännu mer övertygad om  att enda sättet att få stopp på djurplågeriet är ett nytt världskrig där vi går ut i regelrätt krig mot djurplågarna!
Djur är levande varelser och dem ska man ta hand om och visa respekt och vördnad! (Shinto.)

Den här retarden har slagit ihjäl sin hund med en hammare och många är väldigt arga på honom. Jag hoppas han får ett mycket hårt straff och blir jagad och förföljd för alltid och får lida så mycket som möjligt. Gör man en sådan sak så ska min inte komma undan med det!


Från det ena till det andra!


Går alltid bartassad på sommaren, det känns sunt och bra!

Krig!

Lol, han står i pickupen med en 50 kalibers kulspruta och skjuter i blindo rakt ut i buskarna. En sniper sätter ett headshoot i huvet på honom och han har inte en aning om vart snipern är. Som sagt så är inte vem som har störst vapen som är avgörande i strid, utan koncentration och skicklighet!  ;-)

*Kram!*