<3 Shinto Blessing To My Furry Fellows! <3

Mor har kommit hem från sjukhuset idag och är betydligt bättre. Varit hos Mor större delen av dagen och kvällen. Blåräv och jag har varit och hämtat pencillin till Mor och handlat mjölk och Whiskas till Gustav och Tussi.

Bjöd Mor på min höstgryta med kantarell i! Hon tyckte om det och stolt över att jag lyckades så bra med den. Bjö fjällräv igår och han tyckte med den var riktigt god och lyckad.

Call of Duty Black OPS 4 håller ännu på att ladda men nu är mer än häften nerladdat iaf! Skönt!

Dock tar nedladdningen väldigt mycket av bandbredden så det enda jag kan använda är Telegram och hålla kontakten med mina Furryvänner. Cromkasten laggar när man laddar ner spelet men ikväll ska vi inte använda den utan titta på en Beck som kommer på TV 7 klockan 22:00 via vanliga TV-boxen.

*Kram!*