FLUFFOGRAM!

I tisdags kom Mor hem från sjukhuset och hon är mycket bättre och piggare. Blåräv assisterade i tisdags och vi var runt och handlade i flera butiker. Dock fick vi åka hem när vi kom till Maxi för jag fick sådan kramp i vänstra benet. Även om knutan är borta så måste jag ta min Orudis och får prata med doktorn om att få recept på fler Orudis.

NFC 2019 är klart och betalt!

Ta i trä, peppar peppar att jag är så pass bra så jag kan vara med i feb/mars 2019!

Knallförkyld har jag också blivit så jag hade svårt att sova natten mellan tisdag och onsdag. Min rinnande nos gjorde sömnen omöjlig, satte mig att leka krig med hjälp av Call of Duty uppdrag och penna och papper samt modellplan.

Jag har börjat idag att skriva krigsdagbok för hösten 2018 för de uppdrag jag tillsammans med andra Djurkrigare utför i modern tid!  (Gamla krigsdagböcker från 2008 till 2012 finns tillsammans med övriga Furrynoveller på min Furrysida.)  

Sov sen några timmar på Onsdagens förmiddag. Zebra assisterade å onsdagen.

Var sen till Maxi och handlade det jag skulle!

B.la. en mycket fin och bra stekgryta som de reade för 299 kronor, samt druvor, kattsand, kattmat och lite annat.

Gjorde köttfärssås och spaghetti till kvällsmat, men inte i stekgrytan utan i stekpannan. Grytan är mer om man exempelvis för kalops eller porterstek och dylikt.

På seneftermiddagen och kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en ny Räv.

Samt ytterligare en Räv.

Den vita Sergalen var också där.

Samt träffade fler Furries!

Träffade också en ny fluffig Kattfurry som heter Stefan men han var Amerikan och inte Svensk.

Träffade en ny Räv till.

Var en stor Furrie som var någon hybrid allt möjligt, Järv, Röd Panda, Duchdragon och Hare b.la. Var bra musik så vi dansade och hade kul!

Kollade sen på Maria Wern - Viskningar i vinden del:2!

Maria Wern hamnar mitt i ett pågående gisslandrama på Emils skola. Samtidigt försöker hennes kollegor göra allt i sin makt för att förstå vad som ligger bakom hoten, men tiden är knapp.

NYHETER!

Politik!
Kaknästornet!
Tragedi!
Samer!
Nazism!

Bokmässa i Angered – startades efter förra årets nazistdemonstration!

Pedofili!

Nya anklagelser om sexövergrepp inom katolska kyrkan!

Järnväg!
Brandsäkerhet!
Internet!

Så påverkas unga av att växa upp med nätporr!

Lego!
E-handel!
Lampor!
Mat!
Affärsverksamhet!
Brott!