Yip! Räven är online.


=^.^= FOX POWER! =^.^=


 Räven Anton har gjort en ny post i sin kreationstråd! ^__^

Lycklig räv som dansar i pur glädje! =^.^=Igår var Torbjörn, mor och jag i Malmö och Torbjörn bjöd på korv och det var jättekorvar! :D Håller med Farejoabldo att korv är riktigt gott! =^.^=

Dessutom köpte jag en ny mobiltelefon, en Xperia Sony Ericsson. kommer dock ta tid att lära mig hur den funkar.Var på Second Life igårkväll också! =^.^=

Var i Luskwood bl.a. där jag träffade några nya furries! ^__^Tvättbjörnen Tanooki var också där, var ett bra tag sedan jag såg honom. ^__^Var på The Ark också och där var fullt ös och några furries som dansade och hade kul! ^__^

Så jag hängde på! ^__^Var senare på kvällen på Club Furzona där jag träffade en lila och söt rävtjej. :)Ravade loss tills datorn stängde!


Idag så har jag hållit på med min stad "Vulpes Holm" i Sim City bl.a.


Uppdaterat museet till maxnivå (rutan till höger) samt modifirerat och flyttat både storbildsskärmen och Mercedesvisningsgrejen till infarten till staden och byggt fler hus. ^__^Sålde dock bondgåden för jag fick ett erbjudande om att bygga en borg i staden men har också skickat ut förfrågningar på saker som behövs till byggandet. Och nej, inte skickat till Tymor och andra som inte spelar Sim City. :)

På tal om medletida borgar osv, så är ju klart filmen Bitterlake en kult. Den visades första gånngen på Eurofurence för ett par år sedan. ^__^

Alfonso kommer snart så vi får se vad som händer under eftermiddan!

*Kram!* från Smirre