Jag har identifierat mig med djur redan när jag var liten, sen 11 års åldern som varg och sen 16 års åldern som räv. Smirre är mitt fursonanamn. Sen 1997 har jag varit aktiv i furryvärlden. Det är inget olagligt, fel eller farligt att engagera sig i furry och identifiera sig med djur och ha en fursona! Man är heller inte psykiskt sjuk för att man identifierar sig med djur, är furrie och har en fursona! Jag har många gånger genom livet träffat på personer som försöker hindra och förbjuda mig att uppfatta mig själv som räv och kalla mig för Smirre, rent ut sagt onda människor  och rena avskum - det är elever på gymnasiet, lärare på gymnasiet, en elevassistent på gymnasiet, personal och omsorgstagare på kommunal daglig verksamhet! Människor som har burit sig fruktansvärt åt mot både mig och mot min familj och online mot furrisar generellt. Människor som man inte annat än kan hata och önska dem döden i en eld!

Men tack vare stöd från fina vänner i furryvärlden, stöd från familj, släktingar och personer som vill väl och som förstår furry - så kan jag leva idag och ändå lämna det hemska som hände bakom mig. Även om jag aldrig glömmer och har mardrömmarna ibland. Så vill jag blicka framåt och må bra!