Spelet kräver mer av både grafikkort, processor och ram än vad min dator klarar och jag har och samma problem med CoD Advancered Warfare, som dock går att köra om än väldigt långsamt och ryckigt om man stänger av alla andra program.

Försökte här fixa drivrutiner men fick det ändå inte att funka med dem.

Pratade med Rickard i telefonen och läste infon på fodralets baksida. Rickard sa precis som jag befarat, min Dell 390 är ju några år gammal och har inte det som krävs för moderna spel. Rickard sa att det bästa jag kan göra är att köpa en ny dator. Dock har nya datorer Windows 10 och jag är van vid 7an. Men enligt Rickard som kan en hel del om datorer och om spel också – så det som funkar i Windows 7 funkar i Windows 10. Det är Windows 8  som hade en del problem + att många användare ogillade Windows 8,s upplägg som mer likande en smartphone än en dator.

Jag funderar på att köpa en ny dator som klarar de nyaste spelen, men det kan nog inte bli för än till sommaren. Då allt ekonomiskt kring huset är klart och jag vet vad jag får när vi delat upp.

Denna datorn verkar dock väldigt lämplig för mitt behov!

EN RIKTIG SPELDATOR!

Får spela mina gamla spel så länge och hoppas att jag kan fram över köpa denna eller en vettig och kraftfull dator, så jag kan spela mina nyaste spel också!

*Kram!*