Igår presenterades den så kallade minkutredningen som handlar om minkarnas välfärd på Sveriges minkfarmer. Utredningens slutsats är att ytterligare utredningar och mer forskning behövs, samtidigt som Jordbruksverket i ett pressmeddelande menar att minkhållningen har förbättrats. Djurrättsalliansen delar inte den uppfattningen och menar att utredningen i sig och dess slutsats är ytterligare ett svek mot minkarna.

Det vi redan vet är tillräckligt för att lägga ner pälsindustrin. Det behövs inte fler utredningar eller fler studier. Pälsindustrin är inte försvarbar ur ett etiskt perspektiv. Gång på gång har Djurrättsalliansen dokumenterat och avslöjat minkarnas verklighet på minkfarmerna. Sveriges politiker borde lyssna på majoriteten och stänga minkfarmerna en gång för alla. Land efter land förbjuder pälsdjursfarmer - nu är det på tiden att Sverige gör detsamma!


Här kan du läsa Djurrättsalliansen nyhet om minkutredningen.

Sprid och dela våra filmer och bilder från svenska minkfarmer så att fler får upp ögonen för minkarnas verklighet och därmed förhoppningsvis agerar. Minkarna behöver var och en av oss som kämpar för dem!

Delta på manifestationer och demonstrationer mot minkfarmer och pälsindustrin. Håll utkik bland våra evenemang!

PÄLSINDUSTRIN I SVERIGE!

SVEKET MOT MINKARNA!

<3 STAY UP FOR FURRY PRIDE AND ANIMAL RIGHTS!  <3 NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!
AIRSTRIKE! 
SAVE ANIMALS! - USE NAPALM AGAINST HUMANS!COMBAT ANIMAL FURRY MILTARIA!

FREEDOM FIGHTERS!  - Fingerade personnamn!

<3 Furry 4ever!  <3