Yipp! Räven är online.

Har inte bloggat på ett tag, varit magsjuk rejält sen i torsdags men magen är bättre nu. Inte ätit på ett par dagar för än idag nu, bara druckit sockervatten. Men nu verkar magen iaf vara bättre. ^__^

Var en stund i Luskwood i går iaf och det var bra, samt chattade lite. Annars sov jag mest hela dagen, jag är väldigt trött och matt. Tänkte dock åka ut till gården på eftermiddan i morgon, saknar ju Nilla och de andra djuren och ska bli kul att se om fölen har kommit! ^__^

Tengu och Nerezza var där bl.a. ^__^

Och Clinton och Terry. ^__^

Idag har jag dock varit lite piggare och jag har handlat idag samt i går flyttade jag mors dator och jag och Odd hjälptes åt att flytta lysrören i taket så mor har dem över sin dator. Jag köpte snus och Proviva idag så förhoppningsvis ska magen bli bättre. Iaf efter att druckit proviva så är den lugn och jag har flugit en del på mitt HAWX och det gick riktigt bra. Flög igenom uppdraget där man ska försvara ett rafinaderi mot stridsvagnar och helikoptrar fast jag hade världens kassaste plan, en SU-Frogfoot och jag hade verkligen önskat att jag haft en A-10 Thunderbolt för det uppdraget för den är asgrym när det gäller att slå ut mål på marken och i synnerhet att slå ut stridsvagnar med. iaf efter 3 försök så klarade jag uppdraget med Frogfooten också. Kom då vidare och fick lös fler plan från inventoryn som F4 Phantom och MiG-29 och med Phantomplanet så flög jag uppdrag i Afrika och skulle skydda en damm och slå ut rebellernas ställningar och hade då jaktrobotar mot fientliga MiG-21 och mot markmålen så hade jag vanliga MK84 bomber men träffar de så spränger de sönder en del, rätt svårt att bomba med dem för man får bomba helt på känsla. Inte direkt som att använda en GBU eller JDAM som är laserstyrd och GPS-styrd. Iaf klarade jag av uppdragen i Afrika och skyddade dammen och slog ut rebellernas ställningar, samt förstörde deras båtar och hamn. I nsäta updrag så flyger jag då MiG-29an och ska skydda ett Amerikanskt bombplan som ska ta sig långt in över ett bergigt område och lägga bombmatta över ett terroristläger men jag får skydda bombplanet effektivt mot andra MiG-plan som anfaller. Min MiG-29 hade då jaktrobotar och Akan, vid lägret blev dock bombplanet nerskjutet av terroristernas luftvärn och jag skulle behövt markmålsrobotar som typ Maverick eller dyl för att slå ut LV-enheterna som dessutom står infällda i betongbunkrar på bergssidorna, försökte med jaktrobotar men det var lönlöst då man måste tydligen skjuta in genom en öppning i de massiva betongkomplexen. Nå väl jag får på det sen igen. ^__^

Så här ser F4 Phantom ut! ^__^

Och så här ser en MiG-29 ut, det är få som har sett en sådan ja, men på nätet hitar man allt om man vet vart man ska leta. ^__~

MiG-29 är ett helt underbart plan att flyga rent airodynamiskt, den skär som ett Samurajsvärd genom luften och med fulla EBK,s så är det ren råstyrka som en rasande tiger. ^__^

Har i kväll varit på Second Life en del, efter dagens äventyr med stridsflygplan osv. ^__^

Var den del furries i Luskwood! ^__^

Alltid kul att vara i Luskwood.

Har senare i kväll varit på The Ark och där var det fullt party, bra musik och en del lurvisar som dansade så jag hängde på! ^__^

Mat nu!

Kram från Smirre!