Yipp! Smirre här...

Lyssnade på MiffoRadio i morse, gör det ibland. De tar upp olika intresanta saker och idag så diskuterade de vad en idealmänniska är och folk ringde in, det fanns många olika åsikter om det.

En idealmänniska tycker jag ska vara en stor djurvän och värna djurens rättigheter, vara duktig på data och it och ha intresse för furrykultur och fantasy. Vara enkel och konkret i sitt språk så personen är lätt att prata med och förstå och ska vara en ansvarsfull, snäll, bra och omtänksmam kamrat. 

Idag har jag och mor hållit på att tejpa om alla staketspjälorna på den vita spetsen och radat upp de flesta av dem som får plats på bockarna och jag har målat dem med falu rödfärg.

Så nu får de ligga och torka en stund! ^__^

Själv ska jag dricka och sen vila, för det är väldigt varmt idag. Måste vara årets varamste dag hitentills. Fast när jag, min vän, Olle och Monica var i Tokyo - då när vi skulle åka båt runt Ginzaområdet, så var det väldigt varmt - typ som det kan vara här i Augusti.

*Kram!* från Smirre