New Tokyo byggs och utvecklas. I utpost Derp City är redan Sergalerna igång med sina 4 rymdhissar och sin Derp Space City på 144 kilometers höjd.

Men här ska vi titta på vad som byggts i själva New Tokyo under februari 2019!

Vid västra hamnen är 5 stora projekt så gott som klara!

1: Fox Power Rangers Air Defence Center.

2: Vulpine Sky Tower 1.

3: VulpTex New Tokyo Military HQ!

4: Vulpine Sky Tower 2 - ännu under konstruktion.

5: Inari Shintoisma Center.

Vulpine Sky Tower 1 och 2 är extremt höga byggnader för diverse Vulpin verksamhet, de är 5 mil höga och kommer bli Foxylvaniens högsta byggnader hitentills.

Inari Shintoisma Center är en stor pyramid av titan och glas, den innehåller bostäder för olika Vulpina prästerskap och klanledare, ett flertal Inarihelgedomar och ekonomiskt centrum och centrum för jordbruk och centrum för en del av New Tokyos infrastruktur. ISC samt de andra byggnaderna skyddas av kraftfält, drönare samt av flera laserkanoner och robotsystem. 

"Serghalla" är kontor och bostäder för Sergaler, det är väldigt lyxigt och påkostat samt byggnaden skyddas av kraftfält och laserkanoner.


Vid Derp Citys hamn är denna magnifika byggnad som är kontor och forskningscenter för Sergalernas fiskeflotta. Byggnaden skyddas av kraftfält samt laserkanoner, laserkanoner och ett högteknologiskt vapensystem av sjöförsvar och undervattensförsvar skyddar hamnen samt att flera av Sergalernas fiskefartyg samt civila fartyg är idag också utrustade med laservapen, sjömålsrobotar och magnetdrivna höghastighetskanoner.


Wolf Tron Center i New Tokyo är Vargarnas centrum för IT och Lupin militär verksamhet. Byggnaderna skyddas av kraftfält och laserkanoner. 


Gold Paw Cyber Center är en byggnad för Gold Paw,s media och avancerad Cyberteknik. Byggnaden rymmer många servrar samt en extremt kraftfull superkvantdator i ett bergrum 200 meter under marken, byggnaden skyddas av kraftfält och laserkanoner.


Nya bostäder byggs på höjden i Suburanområdet mellan New Tokyo och Derp City, bland annat så satsar man på att bygga reaktions och naturområden på höjden med en fantastisk utsikt.


Happy Fox Hotell är ett lyxigt kasinohotell för Rävar som besöker New Tokyo i olika affärsverksamhet.

Med vänlig hälsning: Smirre Kirax