Yipp! Räven är online.

Varit i skolan på förmiddan och haft mentorssamtal om min Engelska bl.a. och stöd med gramatikförståelse. Handlat och fixat grejer i Hässleholm.

Har lämnat tillbaks "Den vedrevärdige mannen från Säffle" för det var aldeles för liten text i den. Har lånat LL-boken som heter precis som filmen, "Mannen på taket" och kollade på filmen under eftermiddan och sen börjat läsa boken. Jag som ser detaljer ser ju skilnaderna i boken och filmen. I boken så dödades Stig Lindal med ett svärd, i filmen är det en bajonett. Mördarens Wolksvagen är vit i filmen men svart i boken.

Iaf i slutet av filmen så skjuter gärningsmannen från ett tak på poliser, han skjuter med ett automatvapen och ett Mausergevär. Detta är den första Beck-filmen som kom 1975 så den är lika gammal som jag. Han som är mördaren och mannen på taket - är den person som i senare Beck-filmer spelar grannen som alltid ska bjuda på en stänkare i slutet av varje film.

Silverräven och jag gjorde en köttgryta här hemma i kväll.

Har varit på Second Life större delen av kvällen! ^__^


Träffade min Amerikanske vän, Tengu, i Luskwood! ^__^


Finns ju som sagt en Inariräv där också så jag satte mig vid den för en sttunds meditation.Värmde mig i gillestugan, ett par harar höll på att busa och brottas i en av fåtöljderna. :D

 Var sen vid en av shintohelgedomarna! ^__^På The Ark träffade jag en varg! =^_^=Minglade lite med andra furries! ^__^Träffade en fjällräv som är sniper! ^__^Besökte The Arks fina trädgård.

PS: Jag och Timmy är två olika rävar! Men vi är båda hardcore furries!   :-P

*Kram!* från Smirre