Godmorgon! - Smirre här.

Har ett jätteprojekt med mina mejl. Det är tydligen så att min mejladress ligger under Mors teliakonto och så var det ju när vi bodde i Norra Sandby för Mor stod för Internetet då. Men sen jag flyttade till egen lya så har jag eget Teliakonto och pratade med dem på Telia om att flytta min mejladress till mitt Teliakonto och det kan de göra men de kan inte garantera att de mejl jag har inte försvinner vid en sådan flytt av adressen - utan jag får spara ner dem.

Har haft ett jättejobb att sortera upp dem. Men nu är det så gott som klart. Sen om man ska spara ner dem så får man spara dem ett och ett och de kommer i mina mottagna filer och sen får man hämta dem där till stickan.

Teresa rekommenderade mig att skapa en hotmejl och vb dem dit. Men jag verkar få problem när jag ska göra det. 

Igår assisterade Blåräv och vi var och handlade till både mig och mor. Var både på City Gross, Kvantum och Maxi. La mig tidigt igår, var helt slut och hade ont.

Idag kommer Europavärmen upp över Skåne och det skulle bli hela 36 grader varmt. Man får hålla sig inne och ha fläktar på.

NYHETER!

Ingen Nalle Puh-film i Kina!