Yipp! Smirre är online.

10 Fascinating Facts About Foxes!

Det är fruktansvärt och helt oacceptabelt att det par som dränkte en hund har en ny hund nu!

Uppgifter om ny hund hos misstänkta hunddränkare!

<3 T-Rex Trample Human! <3

Precis som jag är motståndare till jakt, pälsfarmer och djurförsök och annat djurplågeri - så är jag motståndare till pedofili och barnmisshandel! (Vilket jag själv blev utsatt för när jag var barn.)

Han våldtog fästmöns 12-åriga dotter – döms!

Dömda pedofiler i Sverige hängs ut av Anonymous!

Och nej, jag varken vill eller orkar diskutera/försvara min liberala inställning till vapen och dödsstraff eller mitt agg/hat mot SIVO etc - Att andra försöker ändra på det får mig att må illa för det handlar som sagt om att skydda djuren och barnen, att skydda hem, familj och vänner! Så sluta försvara och skydda pedofiler, djurplågare och furryhatare osv!

Har tagit det mest lugnt idag, legat på rummet och kelat med mina mjukisrävar och lyssnat på musik. FaceBookat en del och jag har av Blåräv fått hjälp med att gå med i en grupp som säljer begagnade saker och där hittat en sekretär för ett mycket juste pris. Är en bit att köra men den ska gå in i Forden om man fäller sätet. Så i morgon ska jag dels veckohandla på Maxi och sen köra dit där sekretären finns och hämta den. Zebra assisterar i morgon och idag assisterar Fjällräv. Dock har jag bränt min peng som jag skulle ha på Flygdagen i Linköping idag som inte blev av p.g.a. dåligt väder. Fjällräv hade tänkt vi skulle åka till Ikea och se om det finns några fina lampor eller så jag kunnat köpa. Synd att man inte alltid tänker ekonomiskt och hade då igår när fiskbilen var vid Kvantum köpt fisk och annat. Inget fel att ha fisk heller, fisk är god och nyttig mat som är uppskattad av så väl oss Rävar som andra djur som Sergaler och Katter b.la.

Har varit på klubben på Second Life och umgåtts med andra Furrisar, var bra musik och dansade b.la. med en Skunk!

NYHETER!

13-åriga Adam greps av polis efter festival – dumpades i skogsparti!

9-årig pojke stoppades på flygplats – misstogs för att vara terrorist!

Litauiska skogsarbetare får 46 kronor i timlön!

Mobbningen pågår även bland vuxna!

Skolinspektionen godkänner könsuppdelade lektioner – av religiösa själ!

Muslimer i Väst har ingen respekt för ert system!

100 miljoner till flyktinglägenheter – unga svenskar skiter politikerna i!

Han har inga armar och spelar med fötterna – lyckas ändå dra en ace!