Yipp! Smirre är online.

Sergalen Rinn gör ett fint dansnummer på furrykonvent!

RYMDTECKNING FRÅN KEKE!

VARGARNAS REVOLT! NER MED MÄNNISKORNA!

DAGEN!

Har hjälpt mor en del idag, mor åkte färdtjänst till Maxi och Blåräv och jag tog Forden. Handlade Julskinka och en del annat för julen, men det var ont om tid innan nästa färdtjänst kom så vi får handla mer i morgon. Zebra assisterar i morgon och jag vill ju gärna åka till biografen och se nya STARWARS nu när jag vann en biocheck på skyttet.

En sådan här julskinka köpte vi!

Apropå julmat, så var jag ju i måndags på Tindras julbord i Klippan och bland julmaten så låg det kottar, varför vet jag inte men tog med mig en kotte hem som minne!

Tagit ett skönt bad idag också och Blåräv hjälpte mig med min onda axel, legat tokigt gågna natten antagligen, för jag hade extremt ont på morgonen och förmiddan.

I kväll FaceBookat lite och sen varit på Second Life och umgåtts med furrisar!

Alltid kul att vara med andra furrisar!

Nu dags att knoppa!

*Kram!*