Yipp! Räven är online.

Mitt nya flygplan B2 BlackPaw som jag köpte i Stockholm i samband med Nordic FuzzCon och byggde för en tid sedan finns nu på Furry Air Force.

Idag har jag och Zebra varit på Hovdala och tittat på torneringsspel med riddare! De sålde en massa fina saker där, hjälmar, svärd, pilbågar, smycken osv. Hade dock inte så mycket pengar så jag nöjde mig med en läsk.Var gycklare också där som spelade säckpipa och trumma.

Jag filmade också och har lagt in filmen i DVD-recordern. Ska bränna på skiva när jag samlat ihop lite filmningar. ^__^


Gycklarna!Snapphanen Lille Mats bössa fins ingjuten i glas på Hovdala att beskåda!

Har sen spelat Sniperspelet!

Spelade uppdrag där jag fick i mörker med Night Vision smyga på tysta tassar och ta fienderna en och en. Kom en bit på väg i uppdraget men sen hängde spelat upp sig. Typiskt. Grr. Får på det sen igen.  :-P

Har varit på Second Life sen i kväll och chattat lite också!
Trivs med andra furries! Mycket glad och tacksam för att vara en furrie och vara med andra furries! =^.^=

Odlar abourgine på farmville också nu, har matat höns och getter, gjort äppelscones, smör och majsbröd osv som jag sålt.

Nu ska jag och Zebra titta på filmen "Den röda vargen."

Här är en knasigt rolig film! Lol! XD

*Kram!* från Smirre