Yipp! Smirre är online.

Vi har haft gäster här idag och jag bjöd på god mat, gjorde fläskfilé med ostsås, bakade tomater med smält mögelost i och klyftpotatis i ugnen.

I kväll surfat, chatat, chanat, facebookat och varit på Second Life!


Var i Luskwood där jag träffade räven Tengu och de andra lurvisarna! =^.^=Träffade en ny skunk också!
Var på en av de nyfunna klubbarna där jag träffade en ödla och en svartpälsig rävinna. ^__^Gick ner en våning och där fanns bjäffteckningar på väggarna men jag ville kolla in...musikstudion och mixeranläggningen.En rosapälsig rävinna dansde men hon verkade inte kunna Engelska, av hennes namn tror jag hon var från Japan. ^__^

 Var på en annan klubb också men där var bara en furrie inne förutom jag. En svartpälsig rävinna.Var sen på The Ark där jag dansade en stund till teckno.

Ska snart få min gonattsnus och sen knoppa, är extremt trött.

*Kram!* från Smirre