Är fly förbannad, ledsen och frustrerad på hur jägare beter sig mot oss rävar!

Fick Jaktkritikernas tidning här om dan, i den kan man läsa om de hemskheter som jakten för med sig för vilda djur. B.la. så skummade jag igenom en artikel om skadeskjutna rävar och en stackars räv som gick omkring på tre ben efter att fått det ena benet avskjutet.

Fanns också en lista om hur många djur som blir skjutna varje år. Att varje år så skjuts över 60 000 rävar i Sverige och detta är fan inte acceptabelt! Massmord är vad det är! Det jägarna håller på med i skogen är lika fel och förkastligt som det IS håller på med i Mellanöstern och även planerar att göra i Europa och Amerika!

Jag har personligen tidigare träffat på jägare som anser att rävar är pestdjur, som berättat hur de skjutit rävhonor som har ungar och lett ner gas i lyan för att döda ungarna! Skjutit och eldat upp en räv osv. En jägare som var assistent till mig 1993-1995 som dessutom är högerextremist, homofob, tjuv, furryhatare och varghatare också - har skjutit en räv och för att skända den ytterligare så har han gjort en dörrmatta av rävens päls. Detta är så fel och grymt så jag finner inte ord! Hur denne jägare får ha vapen är för mig en gåta, med tanke på de högerextrema åsikter han har och att han önskar livet ur så väl furrisar, som djurvärnare, judar, svarta, homosexuella, autister/aspergare osv! Hur han går med Nazisterna i Kristianstad för att skrika ut sitt hat mot furrisar, djurvärnare, judar och homosexuella! Hur han ljuger, lurar och bedrar personer och även hotat en bensinmacksägare med pistol, misshandlat och rånat bensinmacksägaren - vilket han satt i fängelse för i 1 år och 6 månader!

Nej! Jag är inte emot all jakt - om man jagar eller fiskar för att få mat så är det inte fel, men att  mörda bara för nöje eller för att man vill förnedra djur osv så är det fan så fel uppåt väggarna det kan vara!

Jag är ledsen, arg, frustrerad, förtvivlad och förbannad över hur jägare beter sig med rävar och andra rovdjur!