Pip i nosen! Tass! Tass! Fjun! Fälla hår! Fluff! - Smirre hårig, luden, fjunig mjukräv med två hål i nosen är online! :-D


DISKUTIONER OM FANZINET, OMSLAG & PRIS!

- 1  2  -


RÄVAR!

En räv som är jätteglad för att han är hårig och har två hål i sin nos! :-D

En rävsoldat som fjärrstyr en drönare mot mänskliga mål!


MÅNGA FURRIES!


DAGEN!
Mor, jag och Måsen har varit inne i Hässleholm och fixat med en del saker, handlat på Maxi och Lidl. Vilat en stund på eftermiddan och sen varit på Second Life!

Var både Sergaler och andra furries inne!

Träffade mina sergalkompisar, både Scitties och hans kompis! Shamanu var DJ och spelade bra musik så vi dansade länge.

Där var en vanlig katt också! ^__^


VÄRNA VARGARNA!


INFO!

Mjöd! - Vill gärna få tag på Mjöd, vet att när Vixey och jag var på Fotevikens Vikingamarknad så fick man dricka Mjöd där och jag tyckte om det!

Här är boken "SKÅLA I MJÖD!"

En fängslande betraktelse av mjödets historia, med enkla recept och tips för hemmabryggaren.
Mjöd är en honungsbaserad brygd med forntida anor och är utan tvekan den mest intressanta av alla jästa drycker. Vissa bryggare säger att dess smak, som påminner om torr champagne eller ett sött fint vin, är den bästa. I århundraden var mjödet favoritdrycken hos den europeiska kungligheten, och det har även haft ett rykte om sig att vara ett kraftfullt afrodisiakum.

I Skåla i mjöd! spårar författaren Robert Gayre denna brygds historia från dess rötter i mytologin, som de nordiska gudarnas rusdryck, genom Europa, där den var föregångare till det moderna ölet.

Ur förordet av Lars Ingemarsson, Svenska mjödbryggarföreningen:

"En bok om 'gudarnas nektar och konungars champagne'. Mjöd är en honungsbaserad dryck med forntida anor. Författaren Robert Gayre spårar denna brygds historia från dess rötter i mytologin, som de nordiska gudarnas rusdryck, genom Europa, där den var föregångare till det moderna ölet. I bokens andra del, Brygga mjöd, förklarar den erfarne mjödbryggaren Charlie Papazian stegvis hur man brygger mjöd."

Författare: Robert Gayre & Charlie Papazian
Antal sidor: 200
Bindning: Häftad
Utgivningsår: 2003
Språk: Svenska
ISBN: 91-631-4705-X

Gripen 28-årig syrier åtalas för folkrättsbrott!IS smugglar terrorister till Sverige!Sjuårig självmordsbombare dödade fem!AMMUNITION!

DUBBELMORAL!

Man får tydligen inte använda vilka ord och vilket språkbruk som helst när man skriver till myndigheter, polisen, lärare eller kommunens handläggare, det språkbruk som används på vissa forum och chaner är inte ok om man skriver till myndigheter osv. Det har jag fått veta med råge.

Men ett företag får heta så här! :-P

*Kram!*