Yips! Smirre är online.

Har inte mått så där jättebra direkt sista tiden och blivit skygg från både Internet och verkliga livet - men NEJ! Jag ska inte vara rädd pga hatiska idioter med två hjärnceller som ligger i krig med varandra som gapar och skriker hotelser och kränkningar. Jag tror på att djurrättsaktivism är rätt och riktigt och jag tycker att furrykulturen är något väldigt fint och bra! Och jag är stolt och tacksam över att vara en del av det!

FuzzCon är så gott som klart, fixat med boende hos en nära vän och pengar och biljett för Olle som hänger med är inget problem!  :-)

Laddat min mobil med 150 kronor och har nu igen fria SMS! YAY!

I måndags kväll var jag på Second Life och det var hur kul som helst, dansade med drakar och pälsdjur! =^.^=

I tisdags så vilade jag mest och Olle, mor och jag var och handlade.

I kväll hållit på att pilla med min stad, VULPESHOLM!

Bakom biografen så finns en ny riktigt lyxig villa!

Djurbutik i sötdesign med vattenspel bakom och brevid bibliotek där taket ser ut som en bok!

Universitet också! ^__^

Från Vulpesholm till Kopparberg så är det problem med att bärplockare fullständigt plundrar skogen på bär och folket i Kopparberg är arga och har bildat medborgargarde.

Aftonbladet och NordFront skriver om det!

Jag skrev på Aftonbladet min åsikt om det inträffade och av någon anledning så är Aftonbladet ihoplänkat med Facebook så det kom upp i min Facebookhistorik också!

På facebook har man en lista över saker som man gillar!

Här är min om nu det är av intresse! =^.^=

Idag Onsdag så har jag, Torbjörn o Mor handlat på Kvantum och sen har Torbjörn och jag hållit på att rensa bort ogräs framför huset och lägga singel framför huset. Kommer bli fint när den torkar och blir ljus.

Är varm och trött nu.

Ska förhoppningsvis till T4Vux-skolan i morgon och hoppas träffa min kompis Rickard!

*Kram!* från Smirre