Yipp! Räven är online.

Fortfarande problem med mitt Internet att det funkar några minuter åt gången och sen lägger av. Jag och Olle gick runt i byn och frågade andra familjer om de har samma problem, men de hade de inte så antagligen är det fel i stolpen här utanför huset eller på Routern. Jag har märkt att routern blir väldigt varm och då bryts Internetuppkopplingen i hela huset.

Idag på gården så har jag och Olle gått hundrundor och jag har städat i gamla hundhuset under eftermiddan och på förmiddan så var vi på vårdcentralen med min struliga tå igen och jag fick nytt penicillin. Vi handlade också och jag köpte en DVD-box med alla 3 Alienfilmerna! ^__^

Chattade en liten stund med en av mina bästa vänner, men så bröts Internet igen och jag skriver min blogg i Word och ska se om det funkar att klistra in den i bloggen när det väl funkar igen.

I går så var jag och Camilla på gården och gick hundrundor så man går väldigt mycket, hade tänkt att åka och dansa på kvällen men jag hade väldigt ont i mina höfter, knän och fötter så vi åkte inte, utan vi satt här hemma och hade det mysigt och kollade på en väldigt bra film som heter ”Fantastic Mr: Fox” och alla pälsare vet ju vilken film det är! =^.^=

Tycker det är jobbigt med att det regnar varje dag typ och att uppkopplingen lägger av stup i kvarten.

Kram från Smirre