Tass! Tass! Smirre är online.

Rävar från FaceBook! =^.^=
Hur låter rävar egentligen?

Sen låten "The Fox" med Ylvis släpptes på YouTube så har det diskuterats mycket om rävar och hur de låter inom olika furrygrupper osv! ^__^Här ger en kille svar på hur rävar låter!

Det sägs ju att rävar låter "Murr!" när de mår bra eller njuter av något!


Iaf här är en HEAVY METAL video på Rävlåten! 


Varit en lugn dag idag! Försökt kontakta Marit men inte fått tag på henne, vill att hon ska skriva ett sjukintyg till skolan.

I morse så besökte jag Inarihelgedomen på Second Life! =^.^=

Annars idag så har Blåräv, jag och mor varit ute och åkt bil, varit rätt fint väder så. Körde om Gumlösa och kollade på olika saker där, bl.a. där vi bott på Möllarebacken och i Smedjan. Samt kollade in Hällebergabacke och där jag och min kompis John, såg ett UFO 1985!

FURSUITS via FaceBook!

Before anything is said...I'm aware that a white character with a white background is never a good idea, however, I'm VERY limited on where I can take proper fursuit photos at the moment, and this is really the best I could do...I cant even hang a sheet because there is nothing to hang it on x_____x
So please...be aware that I'm aware.. I'll probably end up retaking the photos when I find an alternative.

Anyway! I finished this cutie last night for Kirito Obsidian. Personally, I'm pleased with the way he turned out. He's very comfortable and has excellent ventilation. I hope his new owner enjoys him! — with Kirito Obsidian.


Keenora och andra furries har varit ute och fursuitat! Nice! =^.^=

Har hållit på med FarmVille och sått potatis och solrosor samt jordgubbar, sådant som tar tid att växa upp, för jag är online först på Onsdag igen!

Kollat på 112 på TV, var om brandmän som släkte en brand på ett utebord uppe på en höjd, de sa att branden antagligen startats av en engångsgrill. Polisen fick leta rätt på en grabb som rymt från ett LVU-hem och absolut inte ville tillbaks. Ja man kan undra vad som hänt ja! En kille hade magkatar och fick åka ambulans till sjukhuset!

Varit på Second Life i kväll!

Alltid kul att vara på Second Life! ^__^En snygg rävinna! =^__^=


Man ska värna om djurens rätt!Berget Fuji i Japan! ^__^

 

*Kram!*