Har under större delen av lördagen hållit på att försöka få hjälp av Telia att få igång min mobila router då linjen för fast bredband och telefon funkar till och från sen åskovädret i Torsdags.

När jag väl fick igång den mobila routern så behövde jag skriva in PIN och PUK koderna och innan jag hittat dem så var det en massa krångel.

Att få igång Second Life verkar totalt lönlöst för signalen är för svag.

Med den mobila routern som skulle öka bredbandshastigheten från den dåliga fasta linjen så kommer jag tydligen bara åt mitt Telia men kan inte använda varesig bloggen, Second Life, FurAffinity, Svenska Tassar, SveaFur, FaceBook eller Skypen. Så nu har jag den fasta routern inkopplad igen och hoppas kunna blogga lite iaf.

Kan inte få tag på någon på Telia för än på måndag.

Grr.

Det är ju lite kraft i fasta linan nu så!

Men det räcker inte till Second Life eller Gaming.