FurMil (Djurens militärorganisation) har tagit fram en ny stridsvagn!

Stridsvagnen är en fjärrstyrd drönare och kan även opperera en del självständigt med avancerad artificiell intelleigens. Den ska användas i djurens kamp mot människorna!

Stridsvagnen är av adiamantiumpansar och har aktivt kamouflage som med speciell vektorteknik gör den osynlig, ytan är också med stealthmaterial som gör den svår att upptäcka på radar.

Stridsvagnen har en 12 mm vridbar kulspruta och kanonen är en multirollkanon som kan skjuta flera olika typer av projektiler med olika verkan om det är mot byggnader eller mot andra bepansrade fordon eller skicka en projektil med clusterverkan. Kanonen kan även skjuta en kraftig laser som bländar fienden och kan skjuta microvågor som fienden att backa och skicka EMP-puls som slår ut fiendens elektronik.

I stridsvagnens innandöme ryms Hellfire-robotar, Lokaas-Missiler och Stinger-Missiler. Hellfire är radarstyrd med riktad sprängverkan mot andra pansarfordon, Lokaas är en GPS-styrd liten kryssningsmissil som används mot byggnader och broar och fabriker. Stingermissilen är mot fientliga flygplan och fientliga helikoptrar.

MMX44 landsätts på fientligt område med fallskärm och kan skötas så väl från en stridsledningscentral eller skötas från enskild djursoldat med en laptop på slagfältet. Stridsvagnens artificiella intelligens gör att den kan köra och navigera själv och slå på det aktiva kamouflaget för att inte upptäckas. För att strida så måste en djursoldat aktivera det och styra striden! Dess artificiella intelligens kan tala om vad som är misstänkta fientliga mål men djursoldaten måste besluta om eldgivning!