Yipp! Räven är online.

Har idag modifierat min blogg och ja, tagit bort kommentarsfunktionen, tråkigt att jag behövt göra det men de senaste kommentarerna har varit allt annat än trevliga och skrivna i syfte att skrämma och provocera både mig och andra som tycker om djur. Väldigt omoget och dumt av dem som nu skrev det! >:c

Iaf har bloggen nu fler funktioner och är betyldigt bättre! ^__^

Nå väl så har jag varit på Second Life under förmiddan! =^.^=

Var en drake och någon lemur i Luskwood! ^__^

Nerezza satt uppe i palmen, ovanligt att se henne där. :D

Ännu en drake kom till Luskwood! ^__^

Var bra musik så jag dansade, det är alltid kul att dansa i Luskwood! Murr! =^.~=

Jag och Odd ska åka till F-10 sen idag och jag ska flyga JAS-39 Gripen i simulatorn! Det ska bli skoj! =^__^=

Kram från Smirre