Yipp! Räven är online.

USA är ju furrykulturens Mecka men även i Europa så oftast i Tyskland så hålls Eurofurence då massor av furries invaderar Magdeburg och så här kan det se ut då när man går en runda på stan! ^__^

Eller en helt vanlig vardag i en Amerikansk stad! =^.^=

Furry är ju ändå en sak som hör till 2000-talet men idag så reste jag och Camilla 1000 år tillbaka i tiden, eller ja, vi var på Gudhagens Vikingamarknad! ^__^

 

De hade rest upp en massa tält där man kunde få griskebab och tunnbröd, dock hade de inget mjöd men väl ett gott öl att bjuda på. Fotevikens vikingamarknad som jag och Vixey var på förra sommaren så serverades det mjöd och vildsvinskött.

Skojig skylt!

Söt liten vovve! ^__^ Det var många som hade sina hundar med sig till Gudahagen! ^__^

I tälten så såldes vikingatida godis, träföremål, pälsverk, smycken och lite allt möjligt.

Jag provade även på bågskytte och det var kul, var bättre på det än jag trodde. ^__^

Man fick känna på olika svärd också!

De visade upp hur vikingatida strider gick till!

På gräsmattan låg ett avhugget människohuvud, det var så klart fejk men såg realistiskt ut! XD

Även om det bara var låtsasstrid så var det tuffa tag för det small rejält i sköldarna när svärden träffade dem!

Fanns mycket att köpa på Vikingamarknaden, jag köpte en fin panflöjt för 60 spänn, har länge velat ha en sådan och tycker det är både estetiskt ett väldigt vackert instrument och har ett fantastiskt fint ljud. Tänkte också att jag skulle köpa ett fårskinn att ha på min datorstol men det kostade 500 kronor, det fanns ett rävskinn där också men det ville jag inte köpa för jag tycker liksom det är väldigt fel att döda rävar, katter och andra rovdjur och även om jag är en mycket stor djurvän och är furry osv, så är jag inte vegan men jag respekterar veganer. Min kärlek och passion till djur tar sig utryck i att jag identifierar mig med rävar i synnerhet och i viss mån med vargar också och jag var ju varg mellan jag var 11 och 17 år. Och både rävar och vargar är rovdjur av naturen och dessutom smakar de flesta grönsaker väldigt illa.

I anslutning till Vikingafesten så hade Hemvärnet sina tält och där fick jag lite information om de olka frivilliggrupperna, finns både mark, sjö och flyg förband i Hemvärnet. Flygförbanden handlar dock om att flyga med Cessna och Piper och fotografera saker från luften och det är klart kul för jag trivs bäst när jag får spaka ett flygplan, det är en fantastisk frihet att flyga och som sagt så är jag ju också medlem i F-10,s Kamratförening och då har tillgång till deras flygsimulator och får flyga J-35 Draken och JAS-39 Gripen samt jag äger en F-22 Raptor på Second Life, så helt vingklippt är jag ju ändå inte för att jag inte fått utbilda mig till Officer och stridspilot och får flyga riktiga JAS-39 Gripar.

Kram från Smirre