Yipp! Smirre här...

I går var jag och Marrianne på badhuset i Tyinge och jag simmade 150 meter samt bubblade i bubbelpoolen. Olle kom och mötte oss i badhuset.

På kvällen kollade jag och Marrianne på Tv.

Idag har jag vilat mest och kollat på Tv. Jag och Olle beställde hem pizza och handlade mjölk i kväll.

Varit en stund på Second Life i kväll.

Var på The Ark och var en del furries där. ^__^

Dansade lite med en av Starpaw katterna och en annan furrie. ^__^

Chrytsalia var julklädd! ^__^ Fint!

Ska snart knoppa, är väldigt trött och behöver vila upp mig riktigt, sov inte mycket förra natten pga grubblerier och att hjärna n gick på högvarv, helt i onödan. Oroar mig ibland för saker som är helt befängda. Hoppas sova bättre i natt och vara mer samlad och fokuserad i morgon.

Kram från Smirre