´Enforce the Ban´ T shirt!

Vargsaker att köpa online på Wolf Den!

DANSANDE SERGALER!

DAGEN!

Mest slappat idag som denna varg.

Var i Luskwood en stund idag. Alltid trevligt att vara i Luskwood.

Åt en bit grillat kött och mackaroner till middag. Hälsat på mor på sjukhuset. Kollat lite på TV och såg b.la. STRIP THE COSMOS på Discovery, handlade b.la. om metanhaven på Titan (Saturnus största måne om nu någon inte vet att den heter Titan. Allmänbildning att veta tycker jag.) Handlade också om Star Shadow som ska användas ute i rymden för att skugga andra stjärnor för att kunna studera deras planetsystem närmare. Rymden är något som alltid fashinerat mig och jag är uppväxt med StarWars och Startrek!

Ikväll varit på raveklubben och umgåtts med andra furries.

Vanessa dansade runt stången.

En söt räv och en söt drake.

Gjorde dem sällskap.

Var en Lyx och en hare där också.

Träffade en sergal vid baren.

var bra och rivig rave så jag dansade med några andra furries.

F-16

F-16 Fighting Falcon är ett mycket populärt flygplan som görs av Lockheed Martin men används av många länder världen över, F-16 har funnits i många år, sedan 80-talet men förbättrats och utvecklats med tiden. En F-16 är relativt billig eftersom de gjorts i så många exemplar, de kostar omkring 20 000 000 styck. F-16 kan bära flera olika vapen och har en inbyggd 22 mm Vulkankanon.

I spel har jag många flygtimmar på så väl F-16 som F-15 och F-18, samt inte riktigt lika många flygtimmar på A-10 Thunderbolt / Warthog och F-22 Raptor. Men behärskar samtliga flygplan mycket väl.

BEVÄPNING!

Följ med på en flygtur med F-16 Fighting Falcon!

INTRESSANT ARTIKEL OM FLYG!

The Air Force wants to be able to fire lasers from aircraft by 2023

NYHETER!

Drar igång kampanj mot Googlerasismen!

Testat att bildgoogla ”hand”? Prova det. Du kommer bara att få upp bilder på vita händer. Johanna Burai vill ändra på det. Därför startar hon en kampanj för att få så många som möjligt att sprida bilder på svarta händer. Målet är att ändra sökresultaten i Google.

LÄNK!

Vandaliserade bibliotek – jagas på Facebook!

Suck, man undrar hur det står till, om människor är så obegåvade så de inte vet hur man använder en bok och då måste det ju vara fruktansvärt frustrerande att komma in på ett bibliotek.

*Kram!*