Konstnär Mikael Malmerfors - Surf to his FA! - Link to this artwork!

A green fox dragon with a big heart!

As some of you know, Lili, now 15 years old, spends A LOT of time designing fursuits, or mascots, each with their own character “fursona” and back story. You might see her in the restaurant sketching, or watching youtube videos, immersed in her imagination and possibilities. She is quite the creative one! Let’s see there is Cori -The Goat, Thunderpaw – The Wolf, Stitch –  the Fox Dragon, and a gift for her birthday a very special Fox Dragon she named JACK.

LÄS MER!

FLUFFOGRAM!Igår var det Lucia och den första snön föll här i Finja!

Fixade en hel del hos Mor under dagen, möblerade om i Mors kök och det blev betydligt bättre nu med rullskåpet och att annat sätt med bordet, samt det vita låga skåpet in i förrådsrummet och det lilla skåpet ovanpå.

Hängde upp julgardiner hos mor också.

Sen under eftermiddagen så bakade vi lussekatter och lussebröd!

På kvällen var Blåräv och jag och såg en väldigt fin Luciakonsert i Ljungdala kyrka! Mycket vackert! Lucia är det som startar julen!

Hon som höll i firandet av Lucia berättade om historien bakom Lucia och det är en rätt gripande berättelse!

Gjorde mat sen på kvällen, spaghetti med köttfärsås och det blev en del köttfärssås över så det blir mat idag också av det.

La mig rätt tidigt för jag var trött efter en lång men fin dag, fick mycket gjort hos Mor och sen ett fint Luciafirande på det. Var dock en bra film på TV som heter  Scintilla men den började inte för en 23:10 så det var för sent att se. Ska be Zebra att hjälpa mig att se om den går att få fram på Cromkasten, både den och Aeria 51 som också gick innan för några dagar sen supersent.

*Kram!* från Smirre.