Känner att jag behöver skriva detta på ett lugnt och sansat sätt.

Min far Knut var hardcore antisemit och lärde mig att vara antisemitisk när jag var 3 år gammal. Det är en dålig far som lär sin 3åriga son sådant och vuxna personer i omgivningen ansåg att far var olämplig att vara far och att vistas ibland barn med sina fylleutbrott, vulgära och antisemitiska prat osv.

Far umgicks med kriminella och handlade med stödlgods och far hade vapen som han inte hade licens för och hade hotat grannar och personer på socialen med vapen, så polisen tog vapnen ifrån far och polisen kom ibland hem till lägenheten på Stobygatan och tog fars saker, för att det var stöldgods. Far blev också av med körkortet då far kört rattfull flera gånger och hade ställt till med en trafikolycka.

Min far och mor skildes när jag var 5 år och min Mor tog hand om mig. Far blev också belagd med kontakt och besöksförbud från domstolen, vilket som han bröt vid flera tillfällen.

Far kom bland annat till fritids och var full och aggressiv när han inte fick komma in till oss barn, hotade fritidsfröknarna och kallade dem för hemska saker, spottade på dem och sparkade sönder dörren i entrén. Fritidsfröknarna fick ringa polisen så polisen fick komma och avlägsna far från området. Detta var väldigt pinsamt då de andra barnen visste att det var min far. 

Far var fruktansvärt svartsjuk på Safet som var min Mors nye man och Far höll på att förfölja och hota oss så myndigheterna ordnade hemligt boende på tre ställen, det var stugor långt ute i skogen och hemligt telefonnummer samt att Far var belagd med kontakt och besöksförbud från domstol. Far var ju också glad för alkohol och kunde många gånger bli våldsam mot både Mor, mig och andra när far var full.

Blev så förbannad på min lärare Rune Nilsson i gymnasiesärskolan när han säger att det är en mänsklig rättighet att supa sig full.

Om jag skulle träffa på min lärare från gymnasiesärskolan så skulle jag vilja titta honom rakt i ögonen och fråga honom:

”Njuter du när du slår kvinnor och barn?”

Psykisk misshandel i Gymnasiesärskolan!

När jag var 16 år och flyttade hem till Skåne igen efter att gått på skolan i Vingåker, så min fadder från skolan i Vingåker, Janne – han kom ner till Skåne och hade sökt upp min far så vi åkte och hälsade på far som då bodde i en nedgången stuga utanför Sösdala och där far levde i ren missär. Det var ingen rolig syn. Far ville att vi skulle åka till Villa 44 på Statena och jag sa till far att det är olämpligt, men far insisterade på att Malmströms var fina och välutbildade människor och att de gärna ville träffa mig. Så Janne ställde upp och körde till Villa 44 på Statena. Far gick ur bilen och ringde på, som tur var så var de inte hemma. Janne gjorde aldrig kopplingen vad Villa 44 är för något.

Om vad som hände i Villa 44 finns på Dumpen!

Janne hade också berättat för far att kommunen ville att jag skulle arbetstränas på Röjngegården. Så en dag som jag inte var på Röjingegården utan var på skolträning till Gymnasesärskolan, det vart när jag var 16 år. Så hade far åkt med någon till Röjngegården och kom in i verkstaden och var asfull.

Far frågade efter mig och då hade Christer Brolin gett far telefonnumret till både Gymnasiesärskolan och hem till Gumlösa samt talat om att jag och Mor bor i Gumlösa. Så då började ju terrorn på nytt med att far kunde ringa när som helst på dygnet och gapa och skrika hot och annat otrevligt i telefonen när han var full.

Mor och jag fick säkerhetslås på huset vi hyrde i Gumlösa och ett direktlarm till polisen, men far kom iaf aldrig ut till Gumlösa och vi fick nytt hemligt telefonnummer. Far ringde ju ett antal gånger till Gymnasiesärskolan också och ville prata med mig och var arg och dum i telefonen, det var superjobbigt.

Sen efter ett tag så lät far mig och mor vara ifred. Men far hade också telefonterroriserat Safet och grannen lantbrukare Sture i Gumlösa vilket Safet och Sture polisanmälde.

1997 när jag var 22 år så hade jag varit uppe i Vingåker och hälsat på Janne, min Far bodde då i en lägenhet i Tyringe och när jag kom hem så fick jag veta att det hade brunnit hos far och att far hade omkommit i branden. Mor och jag röjde upp i lägenheten och mor sa att hon hade hittat papper om att 1987 så hade far varit dömd till sluten psykvård men jag har aldrig fått veta varför. Jag hade ju precis börjat jobba på SIVO då och fick höra elaka skämt om min far som att han var ”Grisen på grillfesten” osv. Även om jag inte hade haft kontakt med far och att far var dum och elak när han var full, så blev jag sårad av att höra sådant om min far som hade omkommit i en brand.

Dock har man varit med om mycket elände och det finns livsberättelser om dem trauman jag varit med om bland mina filer.

Det är fel att inte berätta om det, att få berätta om det online är ett sätt bearbeta de trauman och hemskheter som man har varit med om.

Dessa gamla pdf-er som jag gjort de flesta av på Furuboda där jag gick 2007 till 2009,  jag tycker inte det är fel att ha dem ibland mina Furryfiler och kunna visa dem, för de är sanna och det som de handlar om har varit trauman och är anledningen till att jag har känner avsky och rädsla för daglig verksamhet och skola.

Det är bra att jag fokuserar på mitt furryliv idag och att jag är trygg i min furryroll, vilket betyder att jag har distans till det gamla och då kan skriva om det gamla också på ett nyanserat sätt utan att bli hysterisk och utåtagerande.

För att skapa en förståelse för att jag inte vill vara på någon skola eller daglig verksamhet igen och att jag känner rädsla och avsky mot vissa personer för vad de har gjort, inte på grund av deras funktionsvariationer utan för vad de faktiskt hart gjort mot mina Furrykompisar, mot Djuren och mot mig och min familj.

Redneckfile: 1

Redneckfile: 2

Redneckfile: 3

Lölle and The Furry Drama!

Livets hårda väg!

De värsta trollen!

Ondskans Agneter: 1

Ondskans Agenter: 2

Ondskans Agenter: 3

Händelserna i Hembyggdsparken!

Bra och dåliga assistansföretag!

Vansinnesmejlandet!

Under min tonår och vuxna liv så var min äldste morbror och hans fru väldigt fördömande mot mig på grund av hur min far var.

Även tant Barbro och andra i Pingstkyrkan var fördömande mot mig på grund av min fars beteende och de ansåg att jag är född ond för att jag har Asperger. De hade en bestämd uppfattning om att jag har drabbats av en ”Aspergerdemon” för att min far inte lät döpa mig när jag var liten och att min fars ondska har gått i arv. Att jag aldrig kommer in i Guds rike. Att om man har så kallade Neuropsykiatriska diagnoser som Asperger/Autism eller om man har Downs Syndrom osv. så är man ond och farlig och kan aldrig bli frälst, förstå evangelium eller ta emot helig ande.

Jag är inte min far, jag är en egen person och gör egna val.

Jag har valt Furry i mitt liv och jag tror på Shintoism och annan naturreligion.

Man får vara en Furrie och vara ibland Furries även om man har en diagnos, flera Furries har diagnos och de dömer inte någon för det.

Jag är så ledsen, arg och besviken på Conny, Jocke och ledningen på Handihand som ljög ihop saker och talade illa om mina Furryvänner och ville att jag skulle söka mig tillbaka till Kristendom. Jag lämnade Handihand för jag blev verkligen sårad av det som de sa och arg på mig själv för att jag hade litat på att de ville mig väl när de lockade med sina resor, lyx och flärd.

Jocke följde med från Handihand till Tindra, men fick sparken när Tindra upptäckte vad han gjort med gamla datorn, satt in en massa spärrar, hindrat mig för att ha kontakt med flera Furries, Jocke krävde att ha mina lösenord och gick in och redigerade och delitade bland mina poster på SveaFur och att Jocke bröt sin tystnadsplikt och pratade illa om så väl mig, som min Mor och mina Furryvänner till sina kompisar i Hässleholm.

Samt att Jocke sa saker till mig som skrämde upp mig och gjorde mig väldigt paranoid. Bland annat hemska lögner om Furries, samt påståenden att Furry är den mest hatade gruppen, att de knarkar på konventen och att de har sex med djur och med barn, gör ritualmord på både barn och djur osv.

Jocke intalade mig att om man är Furry öppet och glorifierar det livet så kan man råka väldigt illa ut. Han försökte också tvinga på mig hatskit som att människor är mer värda än djur och att inte tycka så är antikristet.

Paranojan som jag fick i Norra Sandby på grund av Jockes, Connys och ledningen på Handihands lögner och hatiska prat om Furries, det tog sig uttryck i bland annat att jag försökte få tag i skarpa skjutvapen via kriminella och att jag kopplade in ström i dörrhandtaget, att jag ofta gick med kniv på mig när jag var i Hässleholm och höll koll bakåt och runt mig. Kunde bli både väldigt rädd och arg för minsta häftiga rörelse från någon eller om någon såg skum ut.

Försökte slå ner killen som skulle läsa av elmätaren med en kofot då jag trodde han skulle hacka datorn, då han stod utanför fönstret med en apparat som han riktade mot datorn.

Detta på grund av att Sanna på Handihand påstod att jag skulle ha skrivit otäcka saker på SpChan om hennes lillebror som är funktionshindrad och att Conny ringde upp mig och påstod att jag skulle ha skrivit perversa och hemska saker om hans då 3åriga son på SpChan.

Faktum var ju att SpChan var spärrat då dem från SIVO höll på att dumma sig så mycket på den sidan.

Jag hade tillgång till bloggen, SveaFur och FurAffinity.

SIVO-människorna - de så kallade "trollen" var ju flera gånger inne på SveaFur också för att ställa till med skit och sprida sitt furryhat och djurplågeri.

Det var också de från SIVO som drev GizGiz till självmord och sedan hängde ut honom med lögnartiklar på Trollwikipedian = ED + allt annat skit de har skrivit på ED om Furries generellt och om Djurföreningar och om Djuren. Som bara är så sjukt och vidrigt man kan tänka sig.

Lars Ohlsson som "Anonymous" var inne på SveaFur också och bråkade med både mig och andra Furries, han gick till personangrepp mot min Mor och mordhotade en ung Furrie som då var 14 år samt att Lars Ohlsson som "Anonym Smirrehatare" också skrev i kommentarsfälten här på bloggen om hemska saker som han ville göra mot så väl Djuren på Rävninge som mot mig och mot  familjen som hade gården i Rävninge där jag jobbade som Hund/Häst-skötare och vaktmästare.

Det var därför jag kontaktade kriminella (Hell´s Angels och Nordiska Motstånds Rörelsen) och då ville ha hjälp med att skaffa ett skarpt vapen och ammunition.

Ja, jag hade inte tvekat att skjuta mot okända människor som hade kommit ut till Rävninge eller kommit nära vårt hus i Norra Sandby. 

Jocke krävde ju också att sitta med när jag Skypade med andra Furries och han kunde inte vara tyst utan skulle lägga sig i hela tiden, vilket mina Furryvänner tyckte var klart störande och jobbigt.  

Klart en ytterst olämplig person att jobba med funktionshindrade, dock är han tillbaks på Handihand.

Sen Mor och jag flyttat hit till Finja så var Sanna från Handihand på Mor om att mina Furryvänner hotar och trakasserar Handihand, nej det är SIVO-trollen som då trodde att jag ännu var med i Handihand då jag fanns med på bilder på deras hemsida om Gran Canaria resorna och Åre resorna.

Efter Mors bortgång så hittade jag papper om att Jocke hade fått order från Handihands ledning att luska reda på vad mina Furryvänner är för några och försöka få mig att lämna Furryvärlden, för att den är ond och farlig.

Deras agerande är så horribelt och fel.

Hur som helst så har jag ett bra liv idag där Furry och vänskap med andra Furries är en självklar del, bra assistenter genom Tindra och en egen lägenhet som är inredd för mina behov och min trivsel.

Bra att kunna berätta om det gamla på en nyanserat och bra sätt - men även ta vara på det bra Furryliv som jag har idag.

Det som har varit är historia men nuet och framtiden kan man påverka.

<3 *Kram!* <3