Yipp! Smirre här..

Idag på förmiddan så har jag varit på vårdcentralen och tagit bort stygnen från min tå och inflamationen har gått ner. Viktigt att jag sitter med tassarna i såpavatten varje kväll - när jag under dagarna går så mycket som jag gör i jobbet. Men det har läkt fint och har inte alls så ont längre. ^__^

Jobbat på eftermiddan och jag och Olle har gått med hundar och gått riktiga långpromenader för vi hade inte så många hundar på gården idag. Sen har vi städat hundhuset och en traktor kom också på kvällen och flyttade en del av gödselstacken till ett annat ställe där gödseln ska ligga och bränna, så man kan ha det till växter sen. Hästgödsel är riktigt bra till växter och till buskar i synnerhet!

Chattat lite i kväll om spel och annat och jag var på Second Life också!

Var i Luskwood och det var en del furries där! ^__^

Var också på The Ark dä jag träffade Vanessa, var ett tag sedan jag träffade henne! ^___^

En av mina chattvänner bjöd in mig till sin fest på Second Life!

Vi dansade och hade kul! Var bra musik också! =^__^=

De hade en häftig julgran där också! =^.^=

Kram från Smirre