Yipp! Räven är online.

 Intressant konstprojekt som bejakar vår djuriska sida!

Supersöt sälunge! Aaaw! =^.^=

Är en aning bättre idag och har varit uppe några timmar under eftermiddan, hoppas jag är bra i morgon så jag iaf kan jobba en halv dag. Lite långtråkigt att vara hemma för Internet öppnar ju inte för än 17:00.

Dock gick det inte spela BF3 som Mårten installerade i tisdags för man måste ladda ner fler grejer för att få igång spelet, någon browsergrej. Och kan inte ladda ner något utan det kan bara Mårten göra om han loggar in som admin.

De pratar på nyheterna om Pipa och SOPA som är lagförslag från USA mot fildelning men användarna säger att dessa lagförslag kränker yttrandefriheten och friheten på Internet, så många över hela världen protesterar mot det och det gör även jag, internet betyder så mycket för folks sociala liv så inskränkningar och övervakning på Internet är klart integritetskränkande.

Artikel!

Man vill med Pipa och SOPA stoppa att film och musik piratkopieras är väl en sak, men frågan är vart ska man dra gränsen. Streemad musik på klubbarna på Second Life eller att ungdomar spelar musik på en fest i verkliga livet. Ska bara den som köpt en skiva få lyssna på den i hörlurar eller får man spela den så att ens vänner kan höra musiken. Alltså jag tycker att musik, spel och film ska så många som möjligt få njuta av men inte så att de som gjort det förlorar pengar på det. Typ att musik och film på Internet funkar på samma sätt som det gör i TV och radio. Det är ju inte olagligt att spela in en film från TV men som alltid så är folk rädda för ny teknik och Internet är ju ny teknik som hela tiden utvecklas. Men som sagt så är Internet allas gemensamma egendom. Internet är en fristad för alla och så ska det vara tycker jag. Utan Internet så hade ju inte furry, second life eller något sådant funnits och människor hade varit väldigt ensamma och inte fått veta saker och bilda egen uppfattning genom att diskutera med andra, utan då hade vi bara fått den information som makthavarana vill att vi ska få om de kontrollerat medierna. Så var det i Stalins Soviet och Internet är raka motsatsen till det. 

Likså vill man här i Sverige skärpa vapenlagen så att man kan få 6 månaders fängelse om man bär vapen, jag tycker att äga och få bära ett vapen för att skydda sig själv, sin familj och sina vänner -  är en grundläggande mänsklig rättighet precis som att få träffa vem man vill varesig det är irl eller genom cyberspace.

Liksom, är makthavarna så rädda för att folket ska tycka anorlunda än de som makten har så de måste kuva folket och skrämma folket till tystnad. Så ska det inte vara i en demokrati.

Nå väl, nu blev jag lite politisk här kanske ja. :p

Har läst Malmerfors Rävserier och det visas en karta över rävkomplexet under jord.

Har varit på Second Life en stund i kväll också! ^__^

 

Var i Luskwood bl.a. och Tengu med flera var där.

och YAY! Räv från Gamlsakogen kom också på besök, verkligen roligt att en så betydelsefull räv och som är djurrikets president, besöker vårt Luskwood! =^__^= Relaterad länk!

Var sen på The Ark där jag träffade fler rävar! ^__^ Yay för rävar! <3

Var en lemur där och Fang och några andra.

Kram från Smirre