Yipp! Smirre här...

Nyheter:

Hörde på radion i morse att i Kiruna har de varken badhus eller sjukhus längre och att det finns nästan inget att göra för ungdomarna där. Jag som trode Hässleholm var Sveriges sämsta stad att bo i. :p  Iaf ska hela Kiruna flyttas för att de lättare ska komma åt all malm som ligger under staden.

På Tv i kvälll så pratade de om att Anders Breivik inte var psyksjuk vid dödsskjutningen på Utöya och därför kan dömmas till fängelse istället för att få vård.

---------------------------------------

 Lite kul på nätet!

Ökenrävar hör allting!

Något udda maträtter!

----------------------------------

Annars i kväll har jag fått taktil massage av Olle och i morgon kommer Alfonsso och vi ska väl fixa lite i trädgården, samt jag ska till banken och växla till Yen, så jag har rätt sorts pengar när jag åker till Japan. Det är inte långt kvar nu så. Den 28e så åker vi.

*Kram* från Smirre