Yipp! Räven är online.

Grävlingar är kul! Här är en gammal goding från tuben!

Idag har Alfonso och jag gått en lång runda i skogen och jag hittade


en fin tallplanta som jag planterat i den bortre delen av stora trädgården! Så får jag hoppas den växer upp sen till en ståtlig tall! ^__^


Den nya fluglampan som Olle och jag köpte innan lyser läckert blått! :DKottbingen är full så jag kommer inte plocka så många kottar på ett tag.

Det finns ett nytt sorts moderskort som är kraftfullt! ^__^Länk med info om moderskortet!Inte ok att mobba kungen även om man tycker illa om honom, inte speciellt snällt mot dem som handlar heller att få enkronor med en sådan text. Kronan till vänster.

Länk till nyhet!

Annars i kväll har jag varit på Arken en stund samt innan dess chattat och skypat med andra furries! ^__^Hadde kul på Arken och min mor har spelat in en krigsfilm som jag vill se sen i kväll, men nu ska jag duscha och sen ska jag få taktil.

Kram från Smirre