Yipp! Räven är online.

Varit ledig från gården igår och idag, har varit lite deppig och ur gängorna sista tiden för det är rätt rörigt nu sedan Tigern sa upp sig för strullet med assistanstimmar och hans lön och jag har flera olika assistenter nu som jobbar olika dagar och det blir liksom rätt så rörigt för mig för jag behöver struktur, rutiner och lugn omkring mig för att må bra och funka. Men ska väl iaf lösa sig efter sommaren och jag tycker om alla assistenterna som jag har nu men det som är så hemskt är att jag måste välja vilka som ska fortsätta efter sommaren och vilka jag ska då välja bort. 

Vid Inaris morrhår, ge mig styrka!

Nå väl så är det ju snart midsommar och fixar och pular här hemma medmera. Dock får jag inte Animal Planet till att funka och fler kanaler funkar inte fast jag har behörighet till dem för signalen är svag. Min TV har ju en väldigt lång sladd längst hela huset medans den inne i vardagsrummet som ligger i norra delen av huset har en sladd på 25 meter bara från takantennen och i vardagsrummet funkar Animal Planet.

Så jag måste alltså fixa med en antennförstärkare, men dagens TV-teknik är en vetenskap för sig. Finns iaf en del att läsa om digital televission och HD-Tv etc här.

Idag har jag och Odd och mor handlat på Maxi och jag och Odd har jobbat i trädgården i eftermidda. Vi kollade på en film om Samer på SVT-1 innan idag och om hur Samerna vandrade med sina renar upp till sommarbetet på fjället och hur snabbt de kan sätta upp och ta ner en kåta! 

I går så var jag och Peter och köpte en fin TV-bänk på Jysk och åkte till Cheepy också för att fixa jul, men de hade inga jul som passade men Peter skulle kolla hemma hos sig om han hade. På söndag kommer Peter igen och då ska vi bygga ihop TV bänken och olja in den med träolja. Det är en mycket fin TV-bänk i ek.^__^

Väntar på ett mejl från Microsoft om licensen till uppdateringen av mitt Windows 7 men det mejlet hade inte kommit idag heller. Min tekniker får kontakta Microsoft och se om det går att lösa för antagligen så har mejlet hamnat i spamkorgen och är borta. :(

I går så var jag och Peter och plockade jordgubbar och plockade drygt en halv spann. Finamang att ha söta Honneyjordgubbar till midsommar!

Kram från Smirre