Yipp! Smirre är online.

Det finns en 6 rums lägenhet med öppen spis som ska delas av till en 4a och de andra två rummen ska slås ihop med en 1a och bli en 3a. Ska gå till hyresvärden i morgon och höra om att få titta på den. Dock är jag osäker på den ekonomiska biten. Beror ju på vad FK är villiga att ge i bostadsstöd och min sjukpension är ju inte så stor.

Annars får jag behålla den 3an jag har för den är helt okej, men får då göra lösningen med en annan datormöbel för att få bättre plats i mitt sovrum. Får se hur vi gör. Kan ju titta på 6an som ska delas av i morgon. Iaf prata med Silverräven om planering för den nya datormöbeln och att den måste vara fäst i cc60 reglarna.

Varit på skyttet i kväll och det gick riktigt bra, satte 5 10 i rad i andra serien. Klart att det är gevär nummer 13 som jag skjuter bäst med, bra kolv och hakstöd och ett sikte med rött glas. Laddningsmekanismen är också lätt.

Till sommaren ska vi skjuta ute då stående eller liggande, då skjuter vi med salongsgevär och kaliber 22!

Pratade också om att avancera vidare sen till pistolskytte och k-pist skytte och det finns en annan skytteförening i Hässleholm som drivs av fd P2 militärer som har pistol och k-pist skytte. Berättade att jag skulle vilja prova att skjuta med M-16 och Barett M82 under kontrollerade former, men då får man nog åka över till USA för att få testa det. Att få testa skytte med M16 och M82 är nog svårt i Sverige. Jag har ju dock använt dessa vapen en hel del i datorspel + G36, PSG1 och även använt fjärrstyrda drönare och flugit både attackhelikopter och stridsflygplan. Men dataspel är en sak och verkligheten något annat. Men skulle vara intressant att få testa M16 och Barett M82 på skjutbana under strikta och kontrollerade former. Har ju också haft funderingar på bågskytte just för det är svårt och exotiskt, men inser att jag har nog inte den styrka som krävs för att spänna en båge och kunna hålla den stilla.

*Kram!*