Har varit på Second Life med både rävar, sergaler och många andra furries.Sen kollat på Beck-filmen SPÅR I MÖRKER. Den är riktigt bra.

Bestialiska mord begås på slumpvis utvalda passagerare i Stockholms tunnelbana. Martin Beck är tillsammans med sin kollega Lena Klingström på väg på fjällsemester, men blir mot sin vilja inkopplad i fallet. Med ett massivt tryck från såväl allmänheten, som massmedia och överordnade inom polisen får Beck och hans grupp till slut en inblick i en fasansfull verklighet som man inte trodde existerade. Filmen är från 15 år.

Spår i mörker är känd som Sveriges första riktiga cyberpunk-film. Det var från början stor osäkerhet om filmen överhuvudtaget kunde spelas in, då SL först vägrade släppa ned filmbolaget i tunnelbanan. Man befarade från SL:s sida att resenärerna skulle kunna skrämmas av tanken att alla ljusen i tunnelbanan kunde släckas (vilket de i praktiken inte kan.) Filmteamet började undersöka möjligheten att spela in filmen på annat håll, men hittade ingen tunnelbana som var tillräckligt lik Stockholms tunnelbana. Villkoret för att man skulle få filma i tunnelbanan var att man fejkade vissa saker t ex att ljuset slocknar i hela tunnelbanan när strömmen går, vilket det inte gör i verkligheten. Filmen är inspelad i tunnlar och tunnelgångar runt om i Stockholm. Spelet som ungdomarna spelar i filmen är Marathon 2 men sägs enligt filmen att vara Final Doom.