Malmerfors RÄVSERIER är uppdatetrade! - Rävarna ger den onda människan vad han förtjänar och befriar de båda rävinnorna! 

Har hållit på att skala äpplen en del idag, Silverräven hade med sig två kassar hit och vi gör äppelkaka, bakade äpplen och äppeljuice av dem!

Har FaceBookat en del idag, hållit på med min virtuella bondgård och satt ett speciellt nötträd och två päronträd. Samt nappat upp en sådan höna som värper 3 ägg åt gången, köpte även 2 kaniner som jag nappat upp. + att jag i kväll köpte en Leghornhöna som jag börjat nappa upp. Behöver fler nappflaskor för det!

Har fått färdigt vattenspridaren och lamadjurets bädd också!

Varit mycket med katter som behöver hjälp med nya hem idag också. Jag jobbar ju en del med KKS genom FB.

Annars varit på Second Life i kväll! 


Fina viner! =^.^=


 


Fox Creek!

Cassilero del Diablo!


Nytt spel!  :-D


Hade iaf varit kul om det fanns ett sådant spel! ^__^


Nyheter! 

Jägarförbundet vill utrota vargen! - Jägarna är väldigt farligt ute om de propagerar för att utrota vargen!  :o

Stoppa löshundsjakten!

Djurens Rätt kritiska till jaktmyndigheten!

Behövs Svenskt griskött!

200 000 000 kronor av skolpengen gick till räntor!Knas!  :-D


Det var två turkar och en ryss och en amerikan! De satt i samma bil och lyssnade på hårdrock! Efter kom en hyena på motorcykel och en tiger i en helikopter!

Längre ner på gatan stod en drake och pratade i telefon! På andra sidan gatan stod en polis och sjöng Ovandär och bredvid honom satt en katt med en tratt på huvudet och spelade kort med en räv, en varg och en get. En bit därifrån stod en Sergal och målade staket och på taket till Sergalens hus satt en stor vit rund parabolantenn som det stod Luxor på.

I trädgårdsmöblerna satt ett gäng fjällrävar och drack filmjölk!


Det är helt fantastiskt att rävar och andra djur har två stycken hål i sin nos som de kan andas och lukta igenom! Om inte så ser det iaf extremt kul  ut med både morrhåren och de två hålen i nosen!  :-D

Dags att knoppa nu snart!

*Kram!*