Yips! Smirresan är online.

Imorgon ska jag förhoppningsvis åka till skolan och Alfonso är med mig imorgon, kanske han har sin hund med sig. "Pip i nosen ja :3 !"

Ska ev visa min PP om mitt besök vid Inaritemplet i Japan i April 2012 då! =^.^=

Har chattat lite med min vän och sen varit på Second Life!Dansade och hade kul! ^___^

VULPESHOLM UPPDATE!

Byggt om lite vid infarten, bl.a. en gigantisk röd rubin på en pelare! ^__^Öppnat en hamburgerrestaurang där rävar kan få sig ett skrovmål på friterade sorkar, superknaprig kyckling, människoköttshamburgare och människoköttskebab och alla möjliga sorters bärdrinkar medmera. ^__^ Hamburgerrestaurangen har även en dörrmatta av människoskinn! He he! =^.~= Behövs dock en del saker för att uppdatera byggandet av Vulpesholms lyxhotell och jag har skickat ut förfrågningar, som sagt så har jag ju inget visakort och kan köpa diamaneter av SimCity onlinetjänsten - så det tar tid och man får pinga på andra för hjälp.

Nu ska jag snart knoppa.

Kankse först titta klart på TinTin Månen tur & retur.

Arawa Suki Mai Kitsune!

*Kram!* från Smirresan

Saionara!