<

Ja, jag är djurvän och furrie och är emot mord på rävar osv ja. Jag är medlem i Jaktkritikerna och nu i kväll så var det någon dum gubbe som kom in dit och började tjafsa med mig om att jag skulle vara vegan för att jag är emot folkmord på rävar och andra rovdjur.... Förklarade för honom att jag är furrie och att jag är för fridlysning av alla rovdjur, men det förbisåg han helt och fortsatte tjafsa, samt ställde en massa frågor och påståenden om mig, dessutom han var specisist. (en som tycker att människor är mer värda än andra)... Alltså, suck och vad sjutton gör en sådan person på jaktkritikerna och jag lär ju inte tycka bättre om människor efter detta.... *SUCK!*  >:o

Iaf gick jag in på Second Life och umgicks med mina vänner där! =^___^=
Dansade och hade kul!


Umgicks med vänner! =^__^=

112 i kväll handlade om poliser som fick ta hand om fulla ungdomar och stökiga fotbollshulliganer, brandmän som släkte en brinnande bil och ambulans som fick ta hand om en bebis som pappan råkat tappa när han skulle hjälpa sitt andra barn som var lite äldre. Som tur var fick inte bebisen några alvarliga skador.

Här är en serie om en tokstolle som utmärker sig i möbeläffären!  :-P

Har klippt gräs i kväll och planterat Änglatrumpeten och Mårbacka--blomman. På Änglatrumpeten växer en speciell frukt och förhoppningsvis kan den ge en änglatrumpet till nästa år. När man hanterat en änglatrumpet så är det viktigt att tvätta tassarna då den är giftig.

Jordgubbarna växer också!

Fin räv! ^__^
*kram!*