Yipp! Räven är online.

Min vita häst är vuxen och får tacka för nappflaskor. Jag harskördat på Farmen, samt sått nytt!

Min mustang är i stallet för den är prisbelönt och min svarta häst är fullvuxen! Så jag har tre hästar totalt! Kanske skaffar en häst till fram över! =^__^=

Han dock inte med Second Life i kväll!


Bra initsiativ av Wolf Army! =^__^=


SIMCITYPROJEKT!

Glad att vi fick igång SimCity, tack Silverräven fö hjälpen! 

Så jag ska bygga mer fram över!

Här är förslag på några rävstäder! =^___^=

Luskwood City!

Vulpine Xenocicum!

Foxyhama!

VulphaCity!

Foxhills!

Rävemåla!

Foxhai!

Foxyo!

Nagatown!

Kitsunetown!

Renamon City!


Att söka information!

Silverräven och jag hade en diskution i gårkväll om at söka allmän information och att Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter är bra källor till almänbildning.

Det är inte lätt att hålla koll på allt i en värld i kaous.

Jag läser ju en del tidnigar som Illusrerad Vetenskap, Djurensrätt, Våra Rovdjur osv och på Facebook är jag med i några furrygrupper och är med i Jaktkriikernas grupp. Prenumererar på information om Kattjouren och Katt Komando Syd - där jag får en del information om katter som jag gäna delar. Jag är aktiv på Svenska Tassar och FurAffinity och läser SveaFur och Furry Defence Force, samt surfar runt på lite olika furrysidor och djurrätsidor. Nordulv och De 5 Stora kolla jag en del också.

Jag hade dock helt missat att det är Inbördeskrig i Syrien och att man använt nervgas mot folket, fruktansvärt alltså. Jag såg på Tv för en tid sedan att det var demonstrationer både i Syrien och Egypten, men at det utmynnat i inbördeskrig viste jag inte.

Men som sagt, alla söker ju den information som man tycker är viktig och som berör en.

- Djurrätt, vargar, katter, rävar, furry fandom, teknik och vetenskap är ju saker som är viktiga i mitt liv och har betydelse!

En nyhet som jag la på minnet är ju vanisnnesdådet i Osby där någon idiot förgiftar hundar med glykol och jag hoppas att polisen får fast den som gör detta!

*Kram!*