Hej! Smirre här.

Zebra och jag pratade om min blogg för några dagar sedan och Zebra tyckte jag skulle tillåta kommentarsfält eftersom jag ofta skriver om vargar, djurrätt, vapen och krigsspel, hårdrock och inte minst Furrykulturen - så måste folk kunna kommentera och diskutera. Demokrati och yttrandefrihet är bra till viss gräns, jag har kontakt med flera andra furrisar, djurvärnare och gamers via FaceBook, Skype och Second Life - de är vettiga att diskutera med och som jag delar intressena med.

Kommentarsfälten har senaste dagarna använts till att iaf inte diskutera konstruktivt och vettigt - utan till lögner och påhopp mot så väl mig som andra furrisar, rena hot och hattexter mot Frenzee och Farejobaldo, perversa förslag till Scitters, Timmy, Y-fox, Hassel, Chrystalia och 13 med flera furrisar. Rasistiska kommentarer om judar, romer och afrikaner och hyllningar till Breivik och Hitler. Falska påhopp och perversa beskyllningar mot mina assistenter och min läkare och hot mot min mor och mot hundar och hästar som finns här på Finjabo.se. Samt hot mot min arbetsgivare. + En massa trams om gasugnar, rävjakt, avföring och kondomer osv.

Därför ska det inte gå att kommentera på Rävskogen, pga att det är fel i huvudet på några killar och tjejer i Hässleholm som inte kan acceptera att jag är furry och djurvärnare - utan bara ska hålla på att trolla i syfte att skrämma upp både mig och de andra furrisarna.

Rävskogen är en seriös blogg om mitt liv, mina tankar om saker och min stora passion för rovdjur och furrykulturen. Jag har över 700 besökare i veckan och bloggen vänder sig till andra furrisar och djurvärnare. Vill inte att de ska skrämmas bort pga idiotiska och oseriösa kommentarer.