HITTELÖN 1000 KR TILL DEN SOM KAN FÅ HEM EDITH!

EFTERLYSNING
(Malmö)

Edith var är du?

Den 14 maj försvann Edith från Södervärn i Malmö. Hon hade ett svart läderhalsband med en metallbricka med namn och telefonnummer. Ediths familj saknar henne något fruktansvärt och börjar bli desperat då hon nu varit borta i två månader.

Edith är en crèmefärgad Norsk skogskatt med röda inslag på ryggen. Hon är relativt stor med yvig svans och hon är väldigt social och kontaktsökande.

Edith är chipmärkt.

Vet du något om Edith så kontakta omgående hennes oroliga matte,

Matilda 0707924740

eller 0708249014


NÖDROP för Doris som förtvivlat behöver din hjälp för att bli lycklig igen…
(Malmö)
 

Den så levnadsglada Doris är inte längre samma katt som hon en gång var. Med ögon som tappat livsgnistan sitter hon i fönsterkarmen och tittar ut. För varje dag som går mår Doris allt sämre, så fort ytterdörren öppnas springer hon dit i tron om att få bli utsläppt men det enda hon ser är trapphuset och en dörr som
stängs …
...
Doris familj har flyttat till en lägenhet och det finns ingen möjlighet för Doris att gå ut, Doris kommer aldrig mer att bli lycklig om hon inte hittar en ny för-alltid-familj som kan ge henne det hon så innerligt längtar efter - ett liv med utevistelse.

Situationen blir mer och mer ohållbar för varje dag som går och Doris mår allt sämre …

Vill du älska Doris och göra hennes lilla katthjärta lyckligt igen?

anna@kattjouren.nu  (Märk ”Doris”)
0733-383626 (Skicka SMS)

Doris är 6 år gammal. Kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Doris är världens keligaste och hade trivts allra bäst om hon fick leva som ensamkatt.


Har någon sett Milo en röd aktig bondkatt med vita inslag!!
Försvann från stackbo i Valbo för ett par veckor sen. Jag tror han är på väg till södra bomhus där han har bott. Dela gärna och hjälp oss hitta Milo!


UPPHITTAD KATT!(Hestra, Småland)

Denne fine hankatt har i 4-6 veckor uppehållit sig på Isaberg golfklubb i Hestra, Småland. mycket tillgiven och social.

Han är mörkbrun med vita tassar, vit på bröstet och vita tecken i ansiktet.

Han är medelstor, okastrerad och inte öronmärkt.

Känner du igen honom eller vet du något om honom så kontakta:

Madde S. 073 579 81 00 (sms)

madelene.s@kattjouren.nu


UPPHITTAD KATT
(Göteborg)


Denna lilla katt hittades igårkväll (28 juli) på Banehagsgatan 10 i Göteborg, i närheten av Majorna. Det är antagligen en liten tjej.

Flickan var mycket hungrig, oerhört kontaktsökande och tillgiven och vägrade lämna upphittarens sida när denne försökte gå ifrån platsen.

Hon tros vara mellan 1 och 2 år och hade inget halsband och saknar öronmärkning.

Känner du igen flickan eller vet du något om henne så kontakta

Madde S. 073 579 81 00 (sms)

madelene.s@kattjouren.nu
 

NÖDROP för 2 oönskade individer
( Osby )Alice och Bella föddes som hemlösa och oönskade. De började sina dagar i livet med att få lära sig att livet är en kamp. En kamp för överlevnad mot hunger och ondska. En dag skulle de hemlösa katterna skjutas .
Alice och Bella kom till en tillfällig fristad. I en början var de mycket rädda av sig, och de höll sig tätt till varandra.Alice och Bella älskar varandra och vill gärna fortsätta bo tillsammans.
...
Nu är det dags för dessa levnadsglada katter som älskar både människor ( stora som små) och andra djur att finna sin alldeles egna familj. En familj som kan älska dem i vårt i torrt för de underbara individer de är.

Vill du göra Alice & Bella lyckliga genom att öppna ditt hem för dem?

Jessica@kattjouren.nu

 Jessica:0739-432576

Alice och Bella är ca 10 månader.De kommer kastreras, vaccineras och id-märkas vid flytt. De är även vana vid hundar och andra katter.