SOS AKUT!
Simba är en katt som gick i fällan när vi skulle fånga några dräktiga honkatter på tippen i Bjuv. Imorgon är det tänkt att fånga in andra avlivningshotade katter som ska iväg på kastrering på onsdag men just nu har Simba deras plats i karantänen. Vi vill inte behöva släppa tillbaka Simba på tippen igen. Det är ingen bra miljö för en katt att bo på. Han behöver ett stödhem/permanent hem som kan ha honom i ett mindre rum till att börja med. Han blir väldigt rädd på stora ytor men i mindre får man klappa honom. Han har blivit kastrerad, id märkt och vaccinerad. Han söker även en försäkringsfadder.
Maila angelica.w@kks.nu om du kan hjälpa.
Eller ring 0733182044. Han finns i Svalöv just nu.
/ Angelica

UPPHITTAD KATT
(Ystad)

Vem saknar mig?

Denna kattflicka har dykt upp i området Trångsund i Ystad. Hon är inte särskilt gammal, upphittaren gissar att hon är mellan 7 och 8 månader.

Hon är inte öronmärkt, bär inget halsband och är ganska skygg.

Vet du något om var hon kan höra hemma så kontakta

Madde S: 073 579 81 00

madelene.s@kattjouren.nu

Detta är den bästa bild vi har men vet ni att en liknande katt saknas i området så hör av er så ska vi försöka få fram fler uppgifter.


Dessa två katter söker ett stödhem/permanent hem!

 De är lite större nu. Bilden är från i somras. De är inne för kastrering och läkning i karantänen. De hade ett stödhem som valde att ta andra katter så de är nu väldigt akut för dem att komma vidare. De finns i Svalöv och kommer från ett koloniområde i Landskrona. De är lite blyga så behöver tålamod och förståelse att det kan ta lite tid.

Maila angelica.w@kks.nu

eller ring 0733182044

/ Angelica